Selector idioma
Casos d’èxit

Casos d’èxit

Declara la nul·litat del contracte d’adquisició d’accions de Bankia i condemna l’entitat a retornar al client l’import invertit (34.000€) a més dels interessos legals des de la seva data d’adquisició, a més de les costes del procés.

Sentència nul·litat accions Bankia

Declara la nul·litat del contracte de subscripció d’accions de Bankia i condemna l’entitat a retornar 5.000€ per considerar incorrecta la informació de l’entitat, que aparentava una solvència que no tenia.

Sentència accions Bankia

Sentència dictada pel Jutjat de primera Instància núm. 1 de Vic, en què es condemna Catalunya Banc a anul·lar unes ordres de compra de deute subordinat per valor de 43.500€ per error en el consentiment.

Deute Subordinat Catalunya Banc

Sentència dictada pel Jutjat de 1a Instància núm. 24 de Barcelona, en què es condemna Deutsche Bank a retornar a un client la quantitat de 240.000€, per la indeguda contractació de participacions preferents (bons islandesos Landsbanki Islands).

Bons islandesos Deutsche Bank

Condemna a Kutxabank a retornar a un client la quantitat de 18.000€, per la indeguda contractació de participacions preferents (bons Kaupthing Bank).

Bons islandesos Kutxabank

Sentència dictada pel Jutjat de 1ª Instància nº 23 de Barcelona, condemnant a Bankpime, a retornar a un client la quantitat de 13.000€, per la indeguda contractació de participacions preferents (bons Kaupthing Bank).

Bons islandesos Bankpime

Sentència dictada pel Jutjat de 1a Instància núm. 2 de Vic en què es condemna Bankinter a retornar a un client la quantitat de 101.000€, per la indeguda contractació de participacions preferents (bons islandesos Landsbanki Islands), i  sentència dictada per la Secció 16a de l’Audiència Provincial de Barcelona en què es condemna Bankinter i es confirma la resolució dictada pel Jutjat de Primera Instància núm. 2 de Vic.

Bons islandesos Bankinter
Bons islandesos Bankinter 2

Condemna a Bankia a retornar a uns clients les quantitats de 35.000€ i 96.000€, per nul·litat de les ordres de compra de les participacions preferents de Bankia.

Preferents Bankia

Condemna a Bankia a retornar a un client la quantitat de 50.000€, i anul·lació de la contractació de participacions preferents de Bankia.

Preferents Bankia