Selector idioma
Equip

Xavier Teixidor Cayuela

Llicenciat en Dret per la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona.
Advocat col·legiat exercent a l'Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic, amb una trajectòria professional de dotze anys en el dret civil, tant en el camp judicial com extrajudicial, especialment en els àmbits immobiliaris i hereditaris, i en general en l’àmbit contractual.
En els darrers anys part de la seva activitat s’ha centrat en l’assessorament i litigació dels clients davant les entitats bancàries.

Marta Seguranyes Segalés

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i advocada en exercici amb més de 15 anys d'experiència. Col·legiada a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic.
Especialista en Dret Mercantil, té una àmplia experiència en Dret Administratiu per la seva dilatada col·laboració amb l'administració pública.

Cristina Serra Vilella

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i col·legiada exercent a l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic.
Amb una experiència professional de més de 10 anys en Dret Processal, la seva especialització és la del Dret de Família.

Ferran Font Campalans

Amb l'experiència com a advocat en exercici de més de 35 anys, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i està col·legiat als Col·legis d’Advocats de Vic i Barcelona.
Ha compaginat l’exercici professional amb l'ensenyament del dret com a professor de Dret Mercantil a la Universitat de Vic i amb estudis de corporativisme a l'escola de negocis ESADE de Barcelona.
És també llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, i com a periodista ha estat redactor del Diari de Barcelona i director d'El 9 Nou. També ha estat president del Consell d'Administració de l'empresa editora Premsa d'Osona, SA.