Selector idioma
Equip

Xavier Teixidor Cayuela

Llicenciat en Dret per la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona.
Advocat col·legiat exercent a l'Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic, amb una trajectòria professional de dotze anys en el dret civil, tant en el camp judicial com extrajudicial, especialment en els àmbits immobiliaris i hereditaris, i en general en l’àmbit contractual.
En els darrers anys part de la seva activitat s’ha centrat en l’assessorament i litigació dels clients davant les entitats bancàries.

Marta Seguranyes Segalés

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i advocada en exercici amb més de 15 anys d'experiència. Col·legiada a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic.
Especialista en Dret Mercantil, té una àmplia experiència en Dret Administratiu per la seva dilatada col·laboració amb l'administració pública.

Ferran Font Campalans

Amb l'experiència com a advocat en exercici de més de 35 anys, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i està col·legiat als Col·legis d’Advocats de Vic i Barcelona.
Ha compaginat l’exercici professional amb l'ensenyament del dret com a professor de Dret Mercantil a la Universitat de Vic i amb estudis de corporativisme a l'escola de negocis ESADE de Barcelona.
És també llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, i com a periodista ha estat redactor del Diari de Barcelona i director d'El 9 Nou. També ha estat president del Consell d'Administració de l'empresa editora Premsa d'Osona, SA.